II. CityCartel Fuss Neki félmaraton és futófesztivál Balatonlelle

Nagyításhoz kattintson a képre!

II. CityCartel Fuss Neki félmaraton és futófesztivál

Csodálatos környezetben kerül megrendezésre a második Fuss Neki félmaraton és futófesztivál, ahol új távokon, és megújult útvonalon teljesítheted az önmagad által megválasztott távot.

A leghosszabb, közvetlen Balaton-parti útvonallal (közel 4 km) rendelkező futófesztiválon 3 – 10,5 – valamint 21 kilométeres távokat teljesíthetnek a résztvevők, de idén már a gyermekekre és a kutyabarátokra is gondoltunk. Előbbiek 800 méteres „Mini futamon” indulhatnak, a kutyabarátok pedig 2 kilométeres távot futhatnak négylábú kedvencük társaságában. (Mindkét táv indulói ingyenesen vehetnek részt a futófesztiválon).

A rendkívül kedvező nevezési díj (1000 forint) ellenére a hosszabb távokon indulók névre szóló (saját időeredménnyel ellátott) oklevelet, és befutó érmet is kapnak. (Az időeredményeket chipes technológiával mérjük). A rendezvény pólója minden résztvevő számára opcionális.

Az utolsó résztvevő célba érkezését követően a szponzorok által felajánlott értékes nyeremények kerülnek kisorsolása (minden résztvevő között)!

A résztvevők biztonságát – önkéntes segítőinken túl – a Polgárőrség segítségével biztosítjuk. Az útvonal mentém számos frissítőpont áll majd a futók rendelkezésére.

A futófesztivál iránt hatalmas az érdeklődés, alig három hét alatt csaknem fél ezren jelentkeztek már, a férőhelyek száma viszont véges, így azt javasoljuk, mindenki időben biztosítsa a helyét.
 


Települések Balatonlelle közvetlen közelében

Program info
Programtípus
  • Sportprogramok
helyszín
  • Balaton
Település ismertető
  • Balatonlelle

    oldalunkat folyamatosan fejlesztjük. Ezen az oldalon rövidesen megtalálhatja látnivalóit, nevezetességeit, illetve programajánlatokat . Addig tekintse meg környéki programokat és a szint...

Szállások Balatonlellénés környékén


További találatok: |
Telefon: (+36) 1 255 2200
hétfő-péntek 9-17 óráig
E-mail: info@utisugo.hu