Gyomorforgató ötlet: már végbél alakú szállodában is lakhatsz

Hírek , beszámolók, úti cél ajánlók

Gyomorforgató ötlet: már végbél alakú szállodában is lakhatsz

Feltöltve: 2019-12-19

Persze, csak ha van hozzá gyomrod és 40 000 forintod, hogy egy éjszakára kipróbálhasd a beszédes nevű CasAnus Hotelt Belgiumban, aminek a bejárata végbélnyílás alakú, a hálószoba pedig a vastagbélben található.

A különös szálloda Belgium egy félreeső részén, egy tó mellett terül el a fűben, és egyszerre két vendég élvezheti szolgáltatásait. Valószínűleg ez a világ legbizarrabb helye, ahol vendégként eltölthet bárki egy éjszakát. A végbél formájú szállodát Joep Van Lieshout holland művész álmodta meg még 2007-ben.

Azóta több száz ember tartózkodott a szokatlan szállodában, Antwerpen közelében. A szálloda egyébként a Verbeke szoborpark kiállításának része, és számos műalkotásnak is otthont ad.

A bél formáját tökéletesen követő hotel végbélnyílásánál egy franciaágyas hálószoba, míg a záróizom részben étkező és fürdőszoba lett kialakítva.

Bár a kialakítás anatómiailag helyes, a méreteket kissé megnagyobbították, hogy lakájosabb legyen, de a fából, pur habból és üvegszállal erősített poliészterből épített szálloda elektromos árammal és vízvezetékkel is rendelkezik.

Az egyedülálló élményre vágyó vendégeknek egy éjszakáért 120 eurót kell fizetniük itt, amely magában foglalja a reggelit és a múzeumi belépőt is: https://verbekefoundation.com/en/slapen/casanus/
  • 
  • 
  • 
  •