Nagyításhoz kattintson a képre!

Balaton Beach Run futófesztivál

Unod a sablonokat? Már mindenhol próbáltad: aszfalton, erdőben, füvön, salakon? Szereted a kihívásokat és a forma bontó ötleteket? Első vagy, ha újdonságokról van szó? Akkor eljött a Te napod, a Te versenyed!

A „Fuss Neki”csapata szervezésében 2018. augusztus 25-én első alkalommal kerül megrendezésre a Balaton Beach Run fesztivál a balatonlellei Napfény strandon. Három táv közül választhatnak a résztvevők Magyarország első strandi, Balaton-parti futófesztiválján.

A gyermekek 500, a felnőttek 1500 és 3000 méteren tehetik próbára magukat a parti lidó homokjában és a térdig érő vízben kialakított pályán. Az internetes nevezés július 4-én kezdődik és legkésőbb augusztus 15-én zárul, a rendezvényre maximum ezer fő jelentkezését fogadják a szervezők. A nevezési díj magában foglalja a Napfény strand belépőjét, a rajtcsomagot (karszalag, strandlabda), egy palack ásványvizet, sőt akár egy gyönyörű egyedi befutóérmet is! A futófesztivál napján reggel 9 órakor nyit a versenyiroda, ettől az időponttól kezdve vehetik át a rajtcsomagot a résztvevők. A parkolás a strand pár száz méteres körzetében mindenki számára díjmentesen megoldható.

I. Balaton Beach Run Fest – Balatonlelle!

2018. augusztus 25. | Napfény strand

Időpont / helyszín

Időpont: 2018. augusztus 25. (szombat)
Rajt és célhelyszín: Balatonlelle, Napfény strand

Távok / rajt
500 méter – gyermek / családi
1500 méter – tréning
3000 méter – mester

Útvonal

Valamennyi futam / táv a balatonlellei Napfény strand területén kerül megrendezésre.

Nevezés

A nevezés befogadásáról a nevezéskor megadott e-mail címre érkező válaszlevelünkben küldünk visszaigazolást! A jelentkezők neve a nevezés véglegesítését (a nevezési díj befizetését) követően kerül fel a “Nevezési lista” menüpontunkba. A rendezvényen történő részvételre kizárólag a nevezési listán szereplő személyek jogosultak! A nevezőknek banki átutalással / banki befizetéssel szükséges a nevezési díjat befizetniük legkésőbb 2018. augusztus 18. éjfélig, a férőhelyek betöltése esetén a nevezés lezárásáig. Nevezés befizetésekor a közlemény rovatba kérjük a nevező személy, több nevező esetében valamennyi személy nevét feltétlenül feltüntetni!

A részvételt fedező alap nevezési díj felnőttek esetében 1000 forint, gyermekek esetében 500 forint. A nevezési díj – a rendezvényen történő részvételen túl – magában foglalja a Napfény strand egész napos használati lehetőségét is!

Az egyedi tervezésű befutó érem 1000 Ft, amit minden igénylőnek – az alap nevezési díjon felül – meg kell fizetnie. Érem igénylését a nevezés leadásakor szükséges megjelölni a nevezési lapon. Érem vásárlására a helyszínen nem lesz lehetőség!

Online nevezni 2018. július 4-től – a nevezés lezárásáig lehet!
A helyszínen már csak korlátolt számban / egyáltalán nem tudunk nevezési lehetőséget biztosítani!

Frissítő pont
Frissíteni a célba érkezést követően, illetve több kört teljesítők esetében minden kör végén nyílik majd lehetőség.

Biztonság
A résztvevők biztonságáról a strandon szolgálatot teljesítő vízimentők, a törvényi előírások által megjelölt személy, valamint a szervezői csapat gondoskodik.

Parkolás
A parkolás Balatonlelle egész területén ingyenes. A résztvevőket öt nagy befogadó képességű a rendezvény közvetlen közelében lévő, biztonságos parkoló várja.

Program:
09:00-tól nyit a versenyiroda
10:00 közös bemelegítés
10:15 gyermek futam (500 m)
10:30 felnőtt futamok (1500-3000 m)
meglepetés

Egyéb / hasznos információ
A rendezvényt másodfokú riasztása esetén halasztjuk el, esőnapok: augusztus 26., szeptember 1., szeptember 2.
A verseny ideje alatt – terveink szerint – különböző kiegészítő program(ok) színesíti(k) a rendezvényt. A kiegészítő programok még szervezés alatt állnak, ezekkel kapcsolatosan a későbbiekben tudunk majd érdemi információval szolgálni.

A résztvevők számára öltöző és ingyenes WC használat és a zuhanyzási lehetőség biztosított.

A nevezési lap kitöltésével és online regisztráció esetén is minden résztvevő vállalja a versenykiírásban foglaltakat és önmagára nézve kötelezőnek tartva elfogadja a versenyszabályzatot is!

18 éven aluliak nevezése csak és kizárólag szülői beleegyező nyilatkozat benyújtásával együtt érvényes!

A nevezési díjat visszaigényelni július 29-ig lehetséges, július 30-tól a nevezés maximum átruházható augusztus 15-ig. Augusztus 15-től módosításokat sajnos nem tudunk elfogadni.

A rendezvényen minden induló saját felelősségre vesz részt!
 
 • Programok Balatonlelle környékén

 • Művészetek Völgye

  A nyár legszínesebb 10 napja - Kapolcs, Taliándörögd és Vigántpetend épületei minden nyáron tíz napra átalakulnak és az udvarok, templomok, közösségi terek megtelnek koncertekkel, színházzal, irodalommal, tánccal.

 • Badacsonyi Bor7

  Tarts velünk 2018-ban is a Balaton legszínesebb borfesztiváljára! Gasztronómia, kulturális programok, könnyűzenei fellépők és csodálatos borok várnak mindenkit 2018. július 13-29. között Badacsonyban.

 • Rózsakő Fesztivál

  Tizenegyedik alkalommal kerül megrendezésre Badacsonyban a Rózsakő Fesztivál a Hegy, víz, bor és szerelem jegyében!

 • Balatonfüredi Borhetek

  Balatonfüred legnépszerűbb gasztronómiai fesztiválját 2018-ban augusztus 10. és szeptember 2. között rendezik meg a Tagore sétányon. A borvidék legjobb nedűi, harminc fajtából származó, közel háromszázféle bor, köztük a még mindig sláger rozék, gyöngyöző borok, az elnyűhetetlen rizlingek és a díjnyertes nedűk.

 • Szent István-napok - Fonyód

  Kétnapos ünnepségsorozat keretében emlékezünk az Államalapításra és Szent Istvánra többek között a Vigadó téren és a fonyódi Fácános Palánkvárban.

 • Babel Sound - Világzenei Fesztivál

  Idén is Balatonboglár lesz a világ közepe július 16. és 22. között a Babel Sound Fesztiválon, ahol valódi kulturális-kulináris-unikális fergetegben, családias és családbarát világzenei fesztiválban lehet része mindenkinek.

 • Fonyódi Sörfesztivál

  Kilencedik alkalommal rendezik meg a Fonyódi Sörfesztivált augusztus 3. és 5. között. A hétvége folyamán a sörös pultoknál közel százféle sört lehet kóstolni és több együttes is koncertezik majd a rendezvény idején.

 • Fonyódi Harcsafesztivál

  A fesztiválon gasztro-show, folklór és könnyűzenei programok, emellett pedig harcsából készült ételeket lehet kóstolni a harcsapaprikástól kezdve a harcsa-halászlén át a „harcsachipsig”. Az idei évben ötödik alkalommal rendezzük meg a 2013-ban útjára indult Fonyódi Harcsafesztivált.

 • Kultkikötő összművészeti fesztivál a Balatonnál

  Szabadtéri színházi előadások, koncertek, kiállítások, kertmozi, gyerek-és családi programok, kiállítások és táborok színesítik a Kultkikötő összművészeti fesztivál 2018-as programját.

 • Balatonszárszói Sárkányfesztivál

  Az immár 8. alkalommal megrendezésre kerülő Sárkányfesztiválra sok szeretettel és színes programokkal várja a gyerekeket és felnőtteket egyaránt a Csukás Színház.

 • Zánkai Borhét

  Július 14-én ismét megkezdődnek Zánkán a már hagyományosnak mondható Borhetek, mely az északi part talán a füredi után a második leghosszabb borhete, hiszen több, mint 2 hétig tart.

 • Fonyódi Hal és Petyek napok

  A Fonyódi Nyár programsorozat keretein belül idén is megrendezésre kerül Fonyódon, a Hal és Petyek napok rendezvény, mely július 27-től várja a gasztronómia, a kultúra és a zene iránt érdeklődőket.

 • Retro Balaton Fesztivál

  Egy év kihagyás után újra Retro Balaton Fesztivál. Egy időutazás ami, csak az emlékekről fog szólni. A jelszó:Love is in the air WE LOVE 90`s

 • Ökoturisztikai Látogatóközpont - Badacsony

  Ismerd meg a Badacsony környékének élővilágát, geológiáját és kultúrtörténetét két kiállítóteremben interaktív tárlatvezetéssel! Tudj meg többet a bazaltvulkanizmusról és a bányászat múltjának titkairól szakvezetett túráink alkalmával! Fedezd fel játékosan a partmenti nádasok élővilágát kajakjainkkal és kenuinkkal!Települések Balatonlelle közvetlen közelében

Program info
Programtípus
 • Sportprogramok
helyszín
 • Balaton
Település ismertető
 • Balatonlelle

  oldalunkat folyamatosan fejlesztjük. Ezen az oldalon rövidesen megtalálhatja látnivalóit, nevezetességeit, illetve programajánlatokat . Addig tekintse meg környéki programokat és a szint...

Szállások Balatonlellénés környékén


További találatok: |
Telefon: (+36) 1 255 2200
hétfő-péntek 9-17 óráig
E-mail: info@utisugo.hu